OM INGENIØR BEREGNING

OM INGENIØR BEREGNING & TEAMET BAG

Her kan du læse lidt om Ingeniørberegning.dk, som er dit rådgivende ingeniørfirma med fokus på Statiske beregninger til markeds bedste priser. Med os er I altid sikret en fast pris og økonomien ikke løber løbsk!

Ingeniørberegning.dk kerne kompetance er at udføre ingeniørberegninger, hvor vi beregner de nødvendige styrker og kapaciteter til bygningers konstruktioner og elementer, herunder bjælker, søjler, vægge, fundamenter, tage og andre elementer til jeres projekt.

Derfor kan vi typisk leverer et færdig projekt indenfor en meget kort tidsfrist, så I er sikret at jeres projekt ikke går i stå!

Vores beregninger tager hensyn til de statiske og dynamiske belastninger såsom vind, sne, og andre miljømæssige påvirkninger, som sikrer jer, et sikkert, og effektivt projekt, som er i overensstemmelse med gældende normer, love og regler.

Vi hjælper jer så bygningen opføres sikkert.

Ingeniørberegning.dk yder rådgivende hjælp med vores høje faglige og tekniske ekspertise. Vi sikre jer en sikker, effektiv og lovlig opførelse af Jeres byggesag. Vi bistår med alt fra design, planlægning, konstruktion, ibrugtagning og til vedligeholdelsesplaner af de færdige bygninger og anlæg.

Ingeniørberegning.dk er dækket af en rådgiverforsikring, så der dannes et trygt samarbejde, der sikre jer ro i maven,  når I vælger os som jeres Rådgivende Ingeniør.

Ingeniørberegning.dk står klar til at hjælpe jer med jeres projekt!

Lidt Om os som din partner, Så leverer vi altid lynhurtig  kvalitets beregninger til markeds bedste priser!

Vores team

Emir O.

Konstruktions Ingeniør

Emir er vores ekspert på konstruktioner indenfor parcelhuse, rækkehuse, og større ændringer på eksisterende ejendomme.

Kenneth K.

Projektleder / konstruktioner

Kenneth samler alle trådene på de forskellige projekter, og har stor erfaring indenfor det bygge tekniske. Han styre ofte byggepladser og den interne projektledelse.

Adam S.

Partner & Stifter

Adam har ofte den direkte kundekontakt både til kunder og samarbejdspartnere. Laver også energiberegninger og tegninger.

Kontakt

INGENIØRBEREGNING

Rådgivende Ingeniører

Vi tilbyder ekspertise i bygningskonstruktioner, installationsarbejde med nybyggeri og ændringer i eksisterende bygninger. Få hjælp med statiske beregninger til nedrivning af bærende vægge, tilbygninger, nyopførte ejendomme og boliger. Vi er konkurrencedygtige rådgivende ingeniører med konkurrencedygtige priser, der kan hjælpe dig med at realisere dine projekter.